Soulgood @ d’n Office

Sinds 1 november 2016 is Soulgood gevestigt in bedrijfsverzamelgebouw d’n Office aan de Loopkantstraat 25 in Uden. Een mooie inspirerende plek met dito ondernemers.

d’n Office

Het pand van D’n Office werd in de jaren zeventig gebouwd door het bedrijf Sandoz. Daarna zaten er nog verschillende bedrijven in, maar tijdens de crisis stond het jaren leeg. Het pand was toen eigendom van vijf eigenaren, onder wie Ben van Dijk. Hij kocht in februari 2015 het gebouw. “We hadden toen nog geen idee wat we er mee wilden doen”, geeft Benito toe. “Ik liep een paar dagen het gebouw rond met een bierviltje in mijn hand en schreef ideeën op. Uiteindelijk heb ik vrij snel besloten om er een bedrijfsverzamelgebouw van te maken.”

Naast flexibele werkplekken in verschillende groottes zijn er besprekingsruimtes, een foto/film studio, terras en een lunchfaciliteit. Er is continue beweging en er zijn nog genoeg mooie plannen voor toekomstige ruimtes en faciliteiten.

Soulgood @ d’n Office

We hebben een mooie locatie in het complex waar we vol trots onze klanten kunnen ontvangen en waar genoeg ruimte is om te brainstormen en zo onze creatieve communicatie oplossingen vorm te geven.

Ter promotie van Soulgood en d’n Office stelt iedere maandag een bedrijf zich voor op social media bij de #voorstelmaandag, hierbij mijn bijdrage:

“Na 6 jaar thuis kantoor te hebben gehad ben ik sinds 1 november met Soulgood gevestigd in d’n Office. Mooie plek, leuke gepassioneerde ondernemers, een mooie nieuwe stap.

Mijn naam is Martijn van Lanen, een echte Udenaar opgegroeid tussen de drukinkt en het papier van mijn vaders drukkerij. Als puber werd ik gegrepen door Hip Hop muziek, samen met Udense vrienden hebben we sindsdien menig album uitgebracht en vele podia bestormd. Als rapper die op de grafische school zat is mijn liefde gegroeid voor het (audio) visuele vak.

Na 15 jaar gewerkt te hebben bij een groot reclame-bureau ben ik in 2010 begonnen met Soulgood. Een reclamebureau met als pijlers; vormgeving, video, webdesign en illustraties. Naast vormgeving van huisstijlen en het bewaken daarvan verzorgen wij ook alle online uitingen zoals websites en nieuwsbrieven. Voor een stuk extra beleving zetten wij ook uw bedrijf of product in beweging door middel van animatie en video. We hebben een groot netwerk van specialisten waarmee wij al uw communicatie vraagstukken snel en doeltreffend oplossen.”

Koffie?

Je bent natuurlijk van harte welkom om eens te komen kijken in ons nieuwe kantoor bij d’n Office.
Bel me voor een afspraak op 06 12 08 93 16 en ik laat zien wie ik ben.

BewarenBewaren

Tags: