Soulgood lanceert website ‘Alles over geboortekaartjes’

Om een platform te bieden aan de vele geboortekaartjes aanbieders in Nederland en België heeft Soulgood de website ‘Alles over geboortekaartjes’ gelanceerd.

Er zijn bij de geboorte van kinderen enorm veel leuke dingen te koop. Denk aan alle spullen die verkrijgbaar zijn voor het pimpen van de baby kamer tot kleertjes in alle soorten prints, stijlen en kleuren. Zo ook met de geboortekaart!

In Nederland verstuurd men over het algemeen een kaartje naar familie en bekenden en is er in toenemende mate een ‘gender reveal’ party en een kraamborrel. In België daarentegen gaan ze helemaal los. Doopsuiker, doosjes, suikerbonen en de geboortelijst… Een ding hebben we gemeen, het geboortekaartje. In honderden stijlen en mogelijkheden, van retro tot rete modern, met strikjes, goudfolie, bedenkt het maar.

Om toekomstige ouders een mooie greep uit al deze stijlen in een overzichtelijk overzicht te bieden hebben we de website allesoverheboortekaartjes.nl gemaakt. Ontwerpers en andere aanbieders van geboortekaartjes kunnen hier tegen een jaarlijkse vergoeding op vermeld worden met hun kaartjes.

We ondersteunen de site op social media vooral op de ‘visuele’ platforms Instagram, Pinterest en Facebook.

Ben je een aanbieder van geboortekaartjes, ben je zwanger of ken je iemand die in verwachting is, of ben je gewoon benieuwd?