WordPress websites

Het meest gebruikte CMS wereldwijd voor uw website is WordPress. Een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u uw website makkelijk kunt beheren. Bij Soulgood uit het Brabantse Uden bouwen wij uw website in dit CMS. Naast analyse van wat er markttechnisch nodig is, ontwerpen en bouwen wij ook de daadwerkelijke website.

Hosting

Een (WordPress) website zal ergens gehost moeten worden. De fysieke bestanden moeten ergens staan zodat ze wereldwijd kunnen worden benaderd op het world wide web.
Bij Soulgood kunt u terecht voor uw WordPress hosting. Wij bieden diverse pakketten. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Onderhoud van uw WordPress website

Wij ontzorgen u bij het onderhouden van uw WordPress website. Updates van WordPress zelf, de plugins en de gebruikte scripts en versies. Zo voorkomt men dat de kans op hacks en niet goed werkende sites wordt geminimaliseerd.

Onderhoud van een website met WordPress is vooral belangrijk voor de veiligheid van de website en de data die er op staat. Het up-to-date houden van WordPress zelf en eventuele plug-ins zorgt ervoor dat websites veilig en goed blijven werken. Het updaten van software op de webserver is ook belangrijk i.v.m. veiligheid en snelheid van de website.
Ook controleren wij bij alle updates of er geen problemen worden veroorzaakt, als dit wel het geval is lossen wij dit ook z.s.m. op.

Managed hosting en ontwikkeling

Doordat wij bij Soulgood alles van begin tot eind voor uw WordPress website regelen hebben wij totale controle en heeft u 1 contactpersoon. Standaard hosting bedrijven gooien u snel het diepe in en dit kan voor veel stress en vervelende ervaringen zorgen.

Met de kennis die wij hebben opgebouwd als WordPress specialist kunnen wij u het complete pakket bieden. Heeft u vragen? neem contact met ons op.